~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 29 august 2015

FOLOSESTE-MA !




















"Iubiti-va unii pe altii cu o dragoste frateasca .In cinste ,fiecare sa dea intaietate altuia."(Romani 11:10)
"Daca numai pentru viata aceasta ne-am pus nadejdea in Hristos ,atunci suntem cei mai nenorociti oamenii!( 1Corinteni15:19)

Poate ca esti inca in cautarea sensului vietii tale. Adevarul este ca nu cred ca te vei putea simti vreodata implinit `fara a le sluji altora.Fiecare dintre noi spera sa-si foloseasca talentele si cunostintele pentru a obtine benificii care se rezuma doar la simpla achitare a facurilor.

In lumea zilelor noastre ,desi suntem constienti de saracia spirituala a realizarilor materiale, tot mai trebuie sa ni se aminteasca faptul ca implinirea nu are nimic de-a face cu posesiunile.

Oamenii incearca sa obtina implinirea pe cele mai ciudate cai,Fie ca beau o lada cu bere.Fie ca se drogheaza .Fie isi mutileaza trupurile pentru a atinge un standard arbitrar de frumusete.Fie muncesc din greu toata viata ca sa urce pe culmile succesului,doar pentru a fi lipsiti de el intr-o secunda.

Insa majoritatea oamenilor sensibili stiu ca nu exista cai usoare pentru a obtine fericirea pe termen lung, Daca urmaresti placerile efemere, vei gasi doar o implinire trecatoare.Cu emotii ieftine nu poti avea decat ceea ce ai fost dispus sa cumperi-azi in mana, maine minciuna.

Viata nu inseamna a avea ,ci a fi. Poti sa te inconjori cu absolut tot ce poti cumpara pe bani si sa ramai cea mai nefericita  fiinta umana.Cunosc oameni cu trupuri perfecte  care nu au nici macar jumatate din fericirea de care ma bucur eu.

In mahalalele din Mumbai si orfelinatele din Afirica am vazut mai multa bucurie decat in comunitatile de bogatasi si in proprietatile extinse ,ce valoreaza milioane de dolari.

 De ce-i asa?

Multumirea o dobandesti doar atunci cand te angajezi pe deplin ,cu toata forta ,cu toate talentele si pasiunea ta.Satisfactia imediata nu este altceva decat atat - o multumire de moment.

Nu te lasa prada tentatiei de a acumula cele mai grozave benificii materiale ; casa perfecta,imbracaminte de ultima moda si masana performanta ,

Sindromul daca as avea cutare lucru, as fi fericit este o iluzie .Cand cauti  fericirea in lucrurile materiale ,aceasta nu iti vor fi niciodata indeajuns, Priveste in jurul tau .Priveste in tine.
~Nick Vujicic~

Niciun comentariu: